Inmarsat

Prisexempel: 7 dagar 1400 kr (inkl. moms)
Använd priskalkylatorn för att beräkna priset för din period

Priskalkylator och bokning

Nättrafik

Pris per minutPris per SMS
14 SEK5 SEK

För samtal till andra satellitoperatörer är priset: Iridium 123 kr/min, Thuraya 47 kr/min, Globalstar 75 kr/minut. För betalnummer tillkommer betalnummerkostnad ovanpå samtalspris


Inmarsat är de som varit med längst i satellittelefonbranchen. Systemet skapades med maritimt fokus men har sedan 90 talet även använts i andra syften. Med en Inmarsat IsatPhone Pro telefon har du omfattande satellittäckning i hela världen. Inmarsats satelliter är positionerade över världshaven för bästa täckning och är positionerade så pass högt upp de täcker största delen av jordklotet framförallt de sju världshaven.

Minutpriset ovan gäller alla fasta och mobila nummer i världen, samt data samtal, inga betalnummer eller andra satellittelefoner. Priserna inkl. moms.

Telefonenheten

Telefonen hyrs ut redo att användas med simkort och Inmarsat telefonnummer.

IsatPhone2

Telefonen är en isatPhone Pro eller IsatPhone2. Enheten levereras i en stabil Pelicase väska som innehåller bl a en USB kabel, 12V/24V och ett 110V/240V laddare så att du kan ladda telefonen i hela världen. IsatPhone Pro har en standby tid på 100 timmar samt 8 timmars samtalstid och väger 279 gram. IsatPhone2 har en standby tid på 160 timmar samt 8 timmars samtalstid och väger 316 gram. Ladda ner en beskrivning på engelska om:IsatPhonePro eller IsatPhone2.