Isathub

Inmarsat Logo

 

Satrent.se Inmarsat IsathubOm du inte bara vill ringa samtal och använda SMS, men också ha Internet tillgång för att kolla mail eller skicka bilder passar Inmarsat IsatHub bäst. Den lilla terminalen skapar en Wifi HotSpot som du kan använda med din smartphone, padda, kamera eller laptop. Den har samma världsomfattande täckning som våra Isatphone Pro telefoner, du får mobilt bredband via satellit oavsett vart du ska resa i världen. Isathub är perfekt för att skicka bilder, uppdatera din blog, ladda ner väderdata eller håller kontakt med huvudkontor eller hemma. Du använder en app på din smartphone för att ringa samtal och skicka SMS via terminalen, Internet uppkoppling fungerar via Wifi nätet terminalen skapar. Användning är lätt och att “rikta” in terminalen är lätt så Isathub fungerar utmärkt på stillaliggande båt och ute i fältet för att ge full Internet tillgång på hela 384Kbit/s (samma som 3G Internet på mobilen). Du betalar per minut, per SMS och per MB av trafik.

Priser

IsatHub Wideye iSavi terminalVi skickar Isathub till dig och får du en returlabel så du kan lämna in telefonen igen när du är hemma. Vi använder Bring/DHL (utlämning och retur via serviceställe) och Fedex (leverans och returhämtning på jobbet eller hemadressen). Vi skickar till alla adresser i Sverige, Danmark och Finland. Du betalar i efterhand för minuter, SMS och data du använder. Innan du kan hyra en Isathub terminal behöver du lägga in en deposition, via kreditkort. Betalning av hyran och samtal sker via kreditkort, i efterhand.

Pris per minut Pris per SMS Pris per MB
15:- SEK 5:- SEK 45:- SEK

 

Tillbehör
Solladdare eller Battery Pack
10″ mini laptop
2 x Motorola WalkyTalkys (till 10km räckvid)

Vi hyr ut en liten bärbar dator (10″) med Windows på, som vi konfade för mobil e-post samt hämtning av väderdata för båtar (grib), och/eller 2 små radio’s för (gratis) radio kommunication inom 10km (max räckvid). Minutpriset ovan gäller alla fasta och mobila nummer i världen, samt data samtal, inga betalnummer eller andra satellittelefoner. Priserna inkl. moms.

 

Wideye iSavi Isathub terminalen

Terminalen är en Wideye iSavi Isathub. Den väger 850gr och har en talk / surf tid på 2,5 timmar. Enheten levereras i en stabil Pelicase väska som innehåller bl a ett 110V/240V laddare så att du kan ladda terminalen i hela världen. Terminalen är 17x17x3 cm stor. Ladda ner produkt beskrivning här, eller titta på en beskrivande video om Isathub här.

Nätverket

Inmarsat CoverageInmarsat-nätverket består av 11 satelliter som svävar i rymden runt hela jordgloben, på hög höjd. På detta vis har du även täckning när du befinner dig långt borta från civilisationen. Det är möjligt att skicka gratis SMS via Internet till ett Inmarsat-nummer, vilket är bra om din familj vill kunna hålla dig uppdaterad om världens gång. Du kan ladda ner en detaljerad täckningskarta här.