Satellitbredband

Vi hyr ut satellitbredband på Inmarsat satellitsystemet. Vi hyr ut IsatHub terminaler och BGAN Terminaler. Största skillnaden är vikt / storlek, hastighet, antal enheter som kan ansluta samtidigt och om man behöver en app för att ringa eller inte. Generellt kan man säga att Isathub fungerar perfekt för små sällskap som vill ringa, SMSa och ha Internet tillgång, medan BGAN terminalen är för professionella tillämpningar.

Inmarsat Isathub

Inmarsat Isathub (priser och info) är en liten terminal som du kan använda för ringa, SMSa och Internet tillgång via Wifi (med din smartphone, padda, kamera eller laptop). Den levererar hastigheter upp till 384Kbit/s och är väldig lätt att använda. Du behöver inte rikta ut den, och är perfekt på båt eller ute i fjällen. Funkar både som “nöd” kommunikation men också för att ladda upp bilder och hålla kontakt med hemma. Storsta skillnade jämfört med BGAN är att den är liten, lite mindre snabbt Internet hastighet och att man använde en IOS eller Android app för att ringa samtal.

 

 

 

 

Inmarsat BGAN

Inmarsat BGAN (priser och info) är större terminalen som ger snabbare uppkoppling, flera samtidiga enheter som kan använda Wifi hotspot, längre batteri tid och har dessutom streaming möjlighet för live sändningar. Välj den här terminalen om man behöver professionell uppkoppling överallt i världen.